Een website laten maken

Hieronder vind je het recentste werk. Wil je meer mogelijkheden zien, of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op!

(druk op de mauve letters)

Portfolio website – Yelphoto.bePortfolio website – Yelphoto.be

Portfolio website – Yelphoto.be

Yel Ratajczak is een begeestert fotografe en grafisch vormgeefster. Het experimenteren met video en bewegend beeld geeft nog een extra dimensie aan haar creatief kunnen!

Toen ze me contacteerde omdat ze een portfolio website wou laten maken om haar werk in de kijker te zetten, had ze al een duidelijk beeld voor ogen  van wat het moest worden: een sobere, minimale website, die op een hedendaagse manier haar werk etaleert. Ze had zelfs enkele voorbeelden opgezocht van websites die aanleunden bij haar gedachtegoed.

Werkwijze

Met deze info als basis heb ik een 5-tal templates opgezocht die het dichtst aanleunden bij haar wens. Ze was wat gelukkig te mogen ontdekken dat er 1tje perfect voldeed. Tezamen met een onweerstaanbare offerte gingen we op een prettige manier van start.

Na de nodige aanpassingen aan de template kreeg de website de gewenste vorm. Als antwoord op de oplevering kreeg ik volgende mail: “:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))”

een leuke samenwerking die eindigt met een zeer tevreden klant!

Het resultaat kan je hier bewonderen.

Once you go siteoptimalisatie.be…

Ondertussen heeft Yel me ingeschakeld om ook voor een 2de project een website te laten maken.De vorderingen ervan kan je hier bekijken.

 

 

 

Expositie website – Yvon.beExpositie website – Yvon.be

Expositie website – Yvon.be

De website voor Yvon Poncelet staat nu al even online. Hoog tijd dus om het verslagje af te werken!

Geen website en een hoop stress

Een maand of twee geleden werd ik gecontacteerd door Kristien van Exposure Value. Ze was al een tijdje zelf moedig bezig om de eigen website in elkaar te steken. Maar de snel naderende deadline en enkele te technische problemen hadden ervoor gezorgd dat ze het even niet meer zag zitten. Doorverwezen door een andere klant was ze wat blij dat ze de taak aan mij kon overlaten en met een gerust gemoed op vakantie kon vertrekken.

Geen half werk

De eerste versie van de website konden ze bij het thuiskomen al bewonderen via de login die ze van mij kregen. Op die manier was er voor elke andere bezoeker nog steeds enkel het ‘under construction’ scherm te zien.

Expositie website   Yvon.be

Heel wat aanpassingen en het bijhorende nachtwerk later – ik geef toe ik kick wel op strakke deadlines – waren Yvon en Kristien echt wel tevreden met het resultaat. Grote voldoening geeft het als ik na de lancering een mailtje toegestuurd krijg waaruit blijkt dat de reacties die ze zelf krijgen net dat verwoorden waar ze naar streefden:

Proficiat met jullie website: functioneel, sober & stijlvol. Schept hoge verwachtingen voor de rest van ‘exposure value’.

Bekijk hier de expositie website: Exposure Value – fotohuis Yvon Poncelet

Website bouwbedrijf KennisBVBA.beWebsite bouwbedrijf KennisBVBA.be

Website bouwbedrijf KennisBVBA.be

Kennisbvba.be ‘under construction’. Zeker de moeite om de werf te komen bekijken!


Video website – Duologue.beVideo website – Duologue.be

Video website – Duologue.be

Duologue.be ‘Under Construction’